Over ons2018-11-12T18:25:17+00:00

Over ons

Wij zijn Mariëlle en Petra; twee veelzijdige en ervaren ontwerpers. We helpen je graag met de professionele uitstraling van je bedrijf. We maken: logo’s, huisstijlen, nieuwsbrieven, websites, brochures, magazines, boeken, banners, flyers, jaarverslagen, powerpoints, illustraties en meer…

Petra Roet

Freelance grafisch vormgever/webdesign

Ik ben geboren en getogen in de Beemster. Inmiddels woon en werk ik alweer heel wat jaren in Purmerend. Als freelance vormgever heb ik aan veel mooie projecten mogen werken, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Juist de diversiteit van klanten spreekt aan. Groot of klein; ik ga voor elke klant met veel enthousiasme en inzet aan de slag. Als vormgever of in een uitvoerende rol. Het blijft mooi om een visie, idee of plan creatief te mogen invullen en/of uitwerken.

Voor wie ik zoal heb gewerkt: UX Academy Nederland, Burrie Media, Danckaerts Modevakscholen, VogaMedia multimedia bureau, Strandbad Paviljoen Edam, RS Sales Consultancy, Berna Twint Praktijk voor voetverzorging, Vlaar Administratie en Support, Ron Vendrig Architecten, Intermaris, Clup Welzijn, Softwarebedrijf Omniplan, Teunisse Makelaars, HSB Bouw, De Stadskrant Edam.

Mariëlle Kijser

Freelance grafisch vormgever/illustraties

Ruim 25 jaar doe ik mijn werk met veel plezier. De ervaring die ik heb opgedaan heeft ertoe geleid dat ik een sterk gevoel voor typografie en vormgeving heb ontwikkeld. De diversiteit van opdrachtgevers maakt het vak interessant en afwisselend. Ieder product en iedere opdrachtgever vraagt tenslotte om een andere benadering. Naast het digitale werk vind ik mijn rust in het creëren van Mixed Art. Een vorm van illustreren waarbij ik gebruik maak van grafische materialen in combinatie met foto’s. Het zijn abstracte werken waarin ook hier de typografie en vormgeving naar voren komt. Ik maak de illustraties als vrij werk maar ook in opdracht voor bijvoorbeeld boeken of jaarverslagen.

Voor wie ik zoal heb gewerkt: de [bij]leswinkel, Burrie Media, drukkerij Rijser, Aerochefs Inflight Catering, Wereld Waternet, Kloof training en advies, Uitgeverij Boom, Kosmos uitgevers, Crius group België, der Kreis keuken- en badkamerspecialist, Theater de verbeelding, Groen Links, Compendium Geneeskunde.

Vragen? Opdrachten? Ideeën? Advies?

Neem gerust contact met ons op

Ontwerpplein
kennis, ervaring en creativiteit

Het Ontwerpplein is opgezet door Mariëlle Kijser (MKGV) en Petra Roet (RoetDesign). Wij zijn twee ervaren grafisch ontwerpers en werken al jaren als freelancer, voor grote en kleine bedrijven. Van vormgeving t/m uitwerking.

Het idee voor een samenwerking is op het schoolplein van onze dochters ontstaan. Waarom gaan wij onze passie en werkervaring niet samenvoegen? We zien alleen maar voordelen: delen van creativiteit, kennis, ervaring en capaciteit. De naam ‘Ontwerpplein’ is een combinatie van ons vakgebied en de plek waar het idee is ontstaan. Een mooi concept dat in de toekomst kan uitgroeien tot een plek met meer creatieven!